Луксозни бунгала Панорама - в България, Черноморец. Повече информация за заведението: услуги, снимки, оферти, новини, коментари. Luxury Bungalows Panorama.
Книга за гости
Луксозни бунгала Панорама
от  на - управител
Здравейте,актуални цени за сезон 2016 ще бъдат публикувани в края на месец март.От тогава започваме и да приемаме резервации. Здравейте,актуални цени за сезон 2016 ще бъдат публикувани в края на месец март.От тогава започваме и да приемаме резервации.
Луксозни бунгала Панорама
от  на Надежда
Здравейте, бих искала да разбера цените за сезон 2016,включително и за изхранване. Благодаря предварително! Здравейте, бих искала да разбера цените за сезон 2016,включително и за изхранване. Благодаря предварително!
Луксозни бунгала Панорама
от  на - управител
Здравейте,за сезон 2015 обекта ще работи.Вече има и новопостроен басейн.Очаквайте актуални цени и условия за резервации.Скоро ще заработи и сайта. Здравейте,за сезон 2015 обекта ще работи.Вече има и новопостроен басейн.Очаквайте актуални цени и условия за резервации.Скоро ще заработи и сайта.
Луксозни бунгала Панорама
от  на Анна
Здравейте, интересувам се за цените на сезон 2015 г.,юли месец за семейство от 4 души. Здравейте, интересувам се за цените на сезон 2015 г.,юли месец за семейство от 4 души.
Луксозни бунгала Панорама
от  на Илияна
Здравейте! Интересувам се от възможностите за почивка в бунгалата през м. Август, бих искала да получа актуална информация. Поздрави!:) Здравейте! Интересувам се от възможностите за почивка в бунгалата през м. Август, бих искала да получа актуална информация. Поздрави!:)
Луксозни бунгала Панорама
от  на Stoyan
Zraveyte, iskam da popitam dali remonta na bungalata e priklu4il i dali ima ne6to svobodno ot 26.08.14 Zraveyte, iskam da popitam dali remonta na bungalata e priklu4il i dali ima ne6to svobodno ot 26.08.14
Луксозни бунгала Панорама
от  на - управител
Сезон 2014 бунгалата ще бъдат в ремонт,за което съжаляваме и се извиняваме на всички наши гости и клиенти!!! Сезон 2014 бунгалата ще бъдат в ремонт,за което съжаляваме и се извиняваме на всички наши гости и клиенти!!!
По стари коментари
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук