Къща за гости Кабата - Белинташ - в България, Асеновград. Повече информация за заведението: услуги, снимки, оферти, новини, коментари. Gasthaus Kabata-Belintash.
Книга за гости
Къща за гости Кабата - Белинташ
от  на Валя
Здравейте, в края на септември искаме да посетим Белинташ и другите забележителности в района и си търсим място за 2 нощувки и хранене. Ще бъдем 4 човека, от Варна. Моля пишете ми за 22 и 23 септември дали имате свободни места. Проучих всички комплекси в района, но за там имаше доста негативни мнения. Насочихме се към Вашата къща за гости, дано да има свободни места за тези дати и да останем доволни. Ще чакам да ми пишете. Приятен ден! Здравейте, в края на септември искаме да посетим Белинташ и другите забележителности в района и си търсим място за 2 нощувки и хранене. Ще бъдем 4 човека, от Варна. Моля пишете ми за 22 и 23 септември дали имате свободни места. Проучих всички комплекси в района, но за там имаше доста негативни мнения. Насочихме се към Вашата къща за гости, дано да има свободни места за тези дати и да останем доволни. Ще чакам да ми пишете. Приятен ден!
Къща за гости Кабата - Белинташ
от  на Любомир Рашков
Това е едно от най-прекрасните места в БГ. Няма спор! Спокойна битова обстановка, чист въздух, удивителна панорама, възможност за разходки на уникални места /Белинташ, Кръстова гора и други/ релакс и тишина, зареждане с родопска музика и традиционна кухня....!!! Естествено трябва и добра компания... Много обичам да ходя точно там най-вече заради приветливите усмивки на собствениците и персонала. Кухнята е уникална, предлагат родопски специалитети и всичко, което си поиска човек. Държат на имиджа си и предлагат качествена храна в сериозни порции и нормална цена. Препоръчвам "Кабата" на всеки, който иска да избяга от напрегнатото ежедневие! На тези, които не обичат да бъдат в хотел или ресторант с още стотици покрай тях, да не можеш да се разминеш и да си кажеш приказката. Гледам, че има хора, на които забързаното ежедневие им е липсвало в това хубаво място. Ами объркали са се тотално, да идат в "Мак Доналдс" щом бързат! Аз и моите приятели ще продължим да търсим спокойствието, добрата компания и уникалното обслужване в къща за гости "Кабата"! Препоръчвам я горещо на всички! Това е едно от най-прекрасните места в БГ. Няма спор! Спокойна битова обстановка, чист въздух, удивителна панорама, възможност за разходки на уникални места /Белинташ, Кръстова гора и други/ релакс и тишина, зареждане с родопска музика и традиционна кухня....!!! Естествено трябва и добра компания... Много обичам да ходя точно там най-вече заради приветливите усмивки на собствениците и персонала. Кухнята е уникална, предлагат родопски специалитети и всичко, което си поиска човек. Държат на имиджа си и предлагат качествена храна в сериозни порции и нормална цена. Препоръчвам "Кабата" на всеки, който иска да избяга от напрегнатото ежедневие! На тези, които не обичат да бъдат в хотел или ресторант с още стотици покрай тях, да не можеш да се разминеш и да си кажеш приказката. Гледам, че има хора, на които забързаното ежедневие им е липсвало в това хубаво място. Ами объркали са се тотално, да идат в "Мак Доналдс" щом бързат! Аз и моите приятели ще продължим да търсим спокойствието, добрата компания и уникалното обслужване в къща за гости "Кабата"! Препоръчвам я горещо на всички!
Къща за гости Кабата - Белинташ
от  на Величкова
Мястото като природна даденост е великолепно, но и в къща Кабата нищо не нарушава хармонията и красотата на това място, а напротив, по един чудесен начин го допълват. Обслужването и отношението към гостите е като към стари приятели и човек се чувства наистина като у дома. Особено искам да благодаря на Елена за нейното чудесно човешко и професионално отношение. След такова посрещане няма как да не искаш да се връщаш отново и отново. Мястото като природна даденост е великолепно, но и в къща Кабата нищо не нарушава хармонията и красотата на това място, а напротив, по един чудесен начин го допълват. Обслужването и отношението към гостите е като към стари приятели и човек се чувства наистина като у дома. Особено искам да благодаря на Елена за нейното чудесно човешко и професионално отношение. След такова посрещане няма как да не искаш да се връщаш отново и отново.
Къща за гости Кабата - Белинташ
от  на
Не е един и същ човек,става дума за съвсем различни хора и нямаме нужда от само реклама,но не виждам смисъл да обяснявам нещо на човек който не си е писал дори името,а ако сте наш клиент едва ли бихте изразили несъгласие с който и да е от коментарите.Ако държите можем да ви изпратим имейлите и на тримата за лична кореспонденция.Грозно е в момента,че трябва да се обяснявам,че "нямам сестра" . Не е един и същ човек,става дума за съвсем различни хора и нямаме нужда от само реклама,но не виждам смисъл да обяснявам нещо на човек който не си е писал дори името,а ако сте наш клиент едва ли бихте изразили несъгласие с който и да е от коментарите.Ако държите можем да ви изпратим имейлите и на тримата за лична кореспонденция.Грозно е в момента,че трябва да се обяснявам,че "нямам сестра" .
Къща за гости Кабата - Белинташ
от  на Потребител
Мнение 1,2 и последното от 24 юли, са написани от един и същи човек. Не ви прави чест тази самореклама. Мнение 1,2 и последното от 24 юли, са написани от един и същи човек. Не ви прави чест тази самореклама.
Къща за гости Кабата - Белинташ
от  на Axiev
Едно прекрасно място,което те зарежда с магическа енергия.Кухнята е добра и е на нормални цени.Обслужването е на много добро ниво.Стаите са комфортни съчетани с българския битов стил,наспиваш се като къпан.Гледката е прекрасна,вижда се белинташ и цялата красота на Родопите.Тук можете да си почивате уникално,сякаш сте в най красивото райско место на света! Едно прекрасно място,което те зарежда с магическа енергия.Кухнята е добра и е на нормални цени.Обслужването е на много добро ниво.Стаите са комфортни съчетани с българския битов стил,наспиваш се като къпан.Гледката е прекрасна,вижда се белинташ и цялата красота на Родопите.Тук можете да си почивате уникално,сякаш сте в най красивото райско место на света!
Къща за гости Кабата - Белинташ
от  на Атанас Желязов
Здравейте, Възнамеряваме в края на април (25и 26.04.14) да бъдем в района на Белинташ и търсим къде да отседнем за 2 нощувки. Ние сме група от около десетина души и в тази връзка се интересуваме от Вашата къща за гости. Не става ясно от сайта с колко стаи разполагате. Също така може ли да ни изпратите примерен ценоразпис на няколко вида салати и основни ястия при вас, за да добием представа за стандарта на цените в механата. Благодарим предварително за отговора. С уважение, Атанас Желязов Варна e-mail:ajeliazov@bstc.bg 0886 390123 Здравейте, Възнамеряваме в края на април (25и 26.04.14) да бъдем в района на Белинташ и търсим къде да отседнем за 2 нощувки. Ние сме група от около десетина души и в тази връзка се интересуваме от Вашата къща за гости. Не става ясно от сайта с колко стаи разполагате. Също така може ли да ни изпратите примерен ценоразпис на няколко вида салати и основни ястия при вас, за да добием представа за стандарта на цените в механата. Благодарим предварително за отговора. С уважение, Атанас Желязов Варна e-mail:ajeliazov@bstc.bg 0886 390123
По стари коментари
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук