Къща за гости Кабата - Белинташ - в България, Асеновград. Повече информация за заведението: услуги, снимки, оферти, новини, коментари. Gasthaus Kabata-Belintash.
Книга за гости
Къща за гости Кабата - Белинташ
от  на Валя
Здравейте, в края на септември искаме да посетим Белинташ и другите забележителности в района и си търсим място за 2 нощувки и хранене. Ще бъдем 4 човека, от Варна. Моля пишете ми за 22 и 23 септември дали имате свободни места. Проучих всички комплекси в района, но за там имаше доста негативни мнения. Насочихме се към Вашата къща за гости, дано да има свободни места за тези дати и да останем доволни. Ще чакам да ми пишете. Приятен ден! Здравейте, в края на септември искаме да посетим Белинташ и другите забележителности в района и си търсим място за 2 нощувки и хранене. Ще бъдем 4 човека, от Варна. Моля пишете ми за 22 и 23 септември дали имате свободни места. Проучих всички комплекси в района, но за там имаше доста негативни мнения. Насочихме се към Вашата къща за гости, дано да има свободни места за тези дати и да останем доволни. Ще чакам да ми пишете. Приятен ден!
Къща за гости Кабата - Белинташ
от  на Любомир Рашков
Това е едно от най-прекрасните места в БГ. Няма спор! Спокойна битова обстановка, чист въздух, удивителна панорама, възможност за разходки на уникални места /Белинташ, Кръстова гора и други/ релакс и тишина, зареждане с родопска музика и традиционна кухня....!!! Естествено трябва и добра компания... Много обичам да ходя точно там най-вече заради приветливите усмивки на собствениците и персонала. Кухнята е уникална, предлагат родопски специалитети и всичко, което си поиска човек. Държат на имиджа си и предлагат качествена храна в сериозни порции и нормална цена. Препоръчвам "Кабата" на всеки, който иска да избяга от напрегнатото ежедневие! На тези, които не обичат да бъдат в хотел или ресторант с още стотици покрай тях, да не можеш да се разминеш и да си кажеш приказката. Гледам, че има хора, на които забързаното ежедневие им е липсвало в това хубаво място. Ами объркали са се тотално, да идат в "Мак Доналдс" щом бързат! Аз и моите приятели ще продължим да търсим спокойствието, добрата компания и уникалното обслужване в къща за гости "Кабата"! Препоръчвам я горещо на всички! Това е едно от най-прекрасните места в БГ. Няма спор! Спокойна битова обстановка, чист въздух, удивителна панорама, възможност за разходки на уникални места /Белинташ, Кръстова гора и други/ релакс и тишина, зареждане с родопска музика и традиционна кухня....!!! Естествено трябва и добра компания... Много обичам да ходя точно там най-вече заради приветливите усмивки на собствениците и персонала. Кухнята е уникална, предлагат родопски специалитети и всичко, което си поиска човек. Държат на имиджа си и предлагат качествена храна в сериозни порции и нормална цена. Препоръчвам "Кабата" на всеки, който иска да избяга от напрегнатото ежедневие! На тези, които не обичат да бъдат в хотел или ресторант с още стотици покрай тях, да не можеш да се разминеш и да си кажеш приказката. Гледам, че има хора, на които забързаното ежедневие им е липсвало в това хубаво място. Ами объркали са се тотално, да идат в "Мак Доналдс" щом бързат! Аз и моите приятели ще продължим да търсим спокойствието, добрата компания и уникалното обслужване в къща за гости "Кабата"! Препоръчвам я горещо на всички!
Къща за гости Кабата - Белинташ
от  на Петър
Препарати за поддръжка на водата в басейна - Най-ниските цени, европейско качество! ВИЖ ТУК: https://shop.nola7.com/bg/catalogue/show_product/him-ph-plius-granuli-5kg-friendly-water Препарати за поддръжка на водата в басейна - Най-ниските цени, европейско качество! ВИЖ ТУК: https://shop.nola7.com/bg/catalogue/show_product/him-ph-plius-granuli-5kg-friendly-water
Къща за гости Кабата - Белинташ
от  на Величкова
Мястото като природна даденост е великолепно, но и в къща Кабата нищо не нарушава хармонията и красотата на това място, а напротив, по един чудесен начин го допълват. Обслужването и отношението към гостите е като към стари приятели и човек се чувства наистина като у дома. Особено искам да благодаря на Елена за нейното чудесно човешко и професионално отношение. След такова посрещане няма как да не искаш да се връщаш отново и отново. Мястото като природна даденост е великолепно, но и в къща Кабата нищо не нарушава хармонията и красотата на това място, а напротив, по един чудесен начин го допълват. Обслужването и отношението към гостите е като към стари приятели и човек се чувства наистина като у дома. Особено искам да благодаря на Елена за нейното чудесно човешко и професионално отношение. След такова посрещане няма как да не искаш да се връщаш отново и отново.
Къща за гости Кабата - Белинташ
от  на Йоана
Родопите, месността Белинташ и къща за гости Кабата са прекрасни! Но, за гостоприемство не може да се говори! От самото ни пристигане, жената която ни посрещна се държеше отвратително! Храната беше вкусна, но за едни пилешки хапки чакахме 2 часа и след като попитахме какво става с хапките, ни се отговори:"Ще чакате!"- Още не са започнати! Натякваха ни постоянно, че не си възпитаваме децата добре, защото не ядат овче мляко (което мирише на кошара) и АЗ лично мисля , че не е задължите да ядеш нещо, което не ти харесва (още повече да е проява на лошо възпитание). Менюто в механата е много оскъдно. На вечеря, след като разбрахме по колко време се чака за храна, заявихме че за закуска ще ядем мекици /с идеята да се подготвят/, но на сутринта имаше само 8 броя мекици (защото нямаше тесто за повече), а ние бяхме 11 човека! По време на нашия престой в къщата за гости Кабата, бяхме общо две компании (като другата беше от 5 човека). Ние бяхме с резервация - почти месец по-рано, така че можеше да се подготвят малко повече с храната и напитките (искахме да пием вино, но имаше само 0,500 мл). По отношение на посрещането и държанието на домакините....Научете се или поне опитайте да бъдете малко по-усмихнати, по-мили, по-отзивчиви и любезни! Поздрави от Плевен и УСПЕХ! Родопите, месността Белинташ и къща за гости Кабата са прекрасни! Но, за гостоприемство не може да се говори! От самото ни пристигане, жената която ни посрещна се държеше отвратително! Храната беше вкусна, но за едни пилешки хапки чакахме 2 часа и след като попитахме какво става с хапките, ни се отговори:"Ще чакате!"- Още не са започнати! Натякваха ни постоянно, че не си възпитаваме децата добре, защото не ядат овче мляко (което мирише на кошара) и АЗ лично мисля , че не е задължите да ядеш нещо, което не ти харесва (още повече да е проява на лошо възпитание). Менюто в механата е много оскъдно. На вечеря, след като разбрахме по колко време се чака за храна, заявихме че за закуска ще ядем мекици /с идеята да се подготвят/, но на сутринта имаше само 8 броя мекици (защото нямаше тесто за повече), а ние бяхме 11 човека! По време на нашия престой в къщата за гости Кабата, бяхме общо две компании (като другата беше от 5 човека). Ние бяхме с резервация - почти месец по-рано, така че можеше да се подготвят малко повече с храната и напитките (искахме да пием вино, но имаше само 0,500 мл). По отношение на посрещането и държанието на домакините....Научете се или поне опитайте да бъдете малко по-усмихнати, по-мили, по-отзивчиви и любезни! Поздрави от Плевен и УСПЕХ!
Къща за гости Кабата - Белинташ
от  на
Не е един и същ човек,става дума за съвсем различни хора и нямаме нужда от само реклама,но не виждам смисъл да обяснявам нещо на човек който не си е писал дори името,а ако сте наш клиент едва ли бихте изразили несъгласие с който и да е от коментарите.Ако държите можем да ви изпратим имейлите и на тримата за лична кореспонденция.Грозно е в момента,че трябва да се обяснявам,че "нямам сестра" . Не е един и същ човек,става дума за съвсем различни хора и нямаме нужда от само реклама,но не виждам смисъл да обяснявам нещо на човек който не си е писал дори името,а ако сте наш клиент едва ли бихте изразили несъгласие с който и да е от коментарите.Ако държите можем да ви изпратим имейлите и на тримата за лична кореспонденция.Грозно е в момента,че трябва да се обяснявам,че "нямам сестра" .
Къща за гости Кабата - Белинташ
от  на Потребител
Мнение 1,2 и последното от 24 юли, са написани от един и същи човек. Не ви прави чест тази самореклама. Мнение 1,2 и последното от 24 юли, са написани от един и същи човек. Не ви прави чест тази самореклама.
Къща за гости Кабата - Белинташ
от  на Axiev
Едно прекрасно място,което те зарежда с магическа енергия.Кухнята е добра и е на нормални цени.Обслужването е на много добро ниво.Стаите са комфортни съчетани с българския битов стил,наспиваш се като къпан.Гледката е прекрасна,вижда се белинташ и цялата красота на Родопите.Тук можете да си почивате уникално,сякаш сте в най красивото райско место на света! Едно прекрасно място,което те зарежда с магическа енергия.Кухнята е добра и е на нормални цени.Обслужването е на много добро ниво.Стаите са комфортни съчетани с българския битов стил,наспиваш се като къпан.Гледката е прекрасна,вижда се белинташ и цялата красота на Родопите.Тук можете да си почивате уникално,сякаш сте в най красивото райско место на света!
Къща за гости Кабата - Белинташ
от  на ЕМИЛ ГЕОРГИЕВ
Посетих строителната площадка на 14.6.14 , не казвам хотела , защото прескачаш майстори ,бетон палета с материали. Чакаш 15 минути за кафе, след това ти носят млякото с какао студено и са много учудени когато поискаш да ти го стоплят.Да мекиците бяха хубави ,за това пък палачинките отврат.Стаите малки, няма поне един стол където да си оставиш багажа, но може би защото няма място за него.Цените са доста високи за това което предлагат и не бих препоръчал това място на никой.А за природата , мястото е райко Посетих строителната площадка на 14.6.14 , не казвам хотела , защото прескачаш майстори ,бетон палета с материали. Чакаш 15 минути за кафе, след това ти носят млякото с какао студено и са много учудени когато поискаш да ти го стоплят.Да мекиците бяха хубави ,за това пък палачинките отврат.Стаите малки, няма поне един стол където да си оставиш багажа, но може би защото няма място за него.Цените са доста високи за това което предлагат и не бих препоръчал това място на никой.А за природата , мястото е райко
Къща за гости Кабата - Белинташ
от  на Атанас Желязов
Здравейте, Възнамеряваме в края на април (25и 26.04.14) да бъдем в района на Белинташ и търсим къде да отседнем за 2 нощувки. Ние сме група от около десетина души и в тази връзка се интересуваме от Вашата къща за гости. Не става ясно от сайта с колко стаи разполагате. Също така може ли да ни изпратите примерен ценоразпис на няколко вида салати и основни ястия при вас, за да добием представа за стандарта на цените в механата. Благодарим предварително за отговора. С уважение, Атанас Желязов Варна e-mail:ajeliazov@bstc.bg 0886 390123 Здравейте, Възнамеряваме в края на април (25и 26.04.14) да бъдем в района на Белинташ и търсим къде да отседнем за 2 нощувки. Ние сме група от около десетина души и в тази връзка се интересуваме от Вашата къща за гости. Не става ясно от сайта с колко стаи разполагате. Също така може ли да ни изпратите примерен ценоразпис на няколко вида салати и основни ястия при вас, за да добием представа за стандарта на цените в механата. Благодарим предварително за отговора. С уважение, Атанас Желязов Варна e-mail:ajeliazov@bstc.bg 0886 390123
По стари коментари
ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук