Апартамент "Свети Никола" - в България, Варна. Повече информация за заведението: услуги, снимки, оферти, новини, коментари. Apartament "Sveti Nikola".
0 звезди от 5
Общо посещения 7750 | Гласове : 12
Самостоятелно луксозно жилище "Свети Никола" се намира в абсолютния и аристократичен център град Варна, на 20 м. от централната пешеходна улица "Княз Борис I", църквата "Свети Никола" и хотел "Черно море" и само на 300 м. от Морската градина, Фестивален и конгресен център, Катедралния храм и площад "Независимост". Разходката до плажа, прекрасните крайбрежни заведения и ледените коктейли ще Ви отнеме само 10 мин. В близост има и голям пазар.
Разположен е в тиха уличка, в район с множество увеселителни заведения, ресторанти, барове, кафенета, бутици и забележителности, което дава добри възможности както за спокойствие и почивка, така и за активно участие в живота на Варна. Отлични транспортни връзки ...

още
галерии
персонал
Услуги
360 °
Апартамент "Свети Никола"
Адрес
Варна, Варна ул."Петър Енчев"2
Места
50 вътре
50 вън  
Цени
< 10 лвна човек
Отворено
00 - 24  
Телефон
0896617123  
 
Книга за гости

ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук