ТУРИСТИЧЕСКА СПАЛНЯ - в България, Северни Родопи. Повече информация за заведението: услуги, снимки, оферти, новини, коментари. TURISTICHESKA SPALNA.
Последна активност на ТУРИСТИЧЕСКА СПАЛНЯ : 17 юни 2015
0 звезди от 5
Общо посещения 3252 | Гласове : 7
Туристически дом „Върховръх”- гр. Перущица
Близостта на Общината до големия областен град Пловдив, местонахождението на Туристическата спалня и много добрите пътно-комуникационни условия на Общината с националната пътна мрежа и международната артерия Магистрала Тракия, както и близостта на Туристическата спалня до потенциалните туристическите обекти на територията, определят и по-високия процент на индивидуални и групови посетители ползващи директно предлаганите туристически услуги . Ниските ценови нива на предлаганите от Дружеството услуги - нощувки , както и оборудвани помещения с подходящи мултимедийни устройства стимулират търсенето от страна на фирми за семинари , „тийм-билдинг„ и групи учащи се , а и от членове ...

още
галерии
персонал
Услуги
360 °
ТУРИСТИЧЕСКА СПАЛНЯ
Адрес
Северни Родопи, Перущица
Места
0 вътре
Цени
< 10 лвна човек
Отворено
 
Телефон
 
 
Екстри в стаите
  Климатик ,
Допълнителни услуги
  Екскурзии ,
Цел на пътуване / престой
  Бизнес пътуване ,   Градски хотели ,

Книга за гости

ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук