Хотел Федора - в България, Рибарица. Повече информация за заведението: услуги, снимки, оферти, новини, коментари. Hotel Fedora.
Последна активност на Хотел Федора : 14 юли 2009
0 звезди от 5
Общо посещения 9456 | Гласове : 25
Хотел-ресторант Федора е построен през 2008-а година. Предлага 5 удобни двуместни стаи с тераси и всички по-важни удобства, вкл. телевизор, индивидуална баня и сешоар.Има чуден изглед към планината. Построен е на брега на река Бели вит и може да се похвали с голяма тераса към ресторанта над реката и скален плаж.
С 2 легла: 5
Цена на човек: 27 - 30 лв BB (нощувка+закуска).

галерии
персонал
Услуги
360 °
Хотел Федора
Адрес
Рибарица, ул. Шосе Тетевен-Рибарица м. Просеченик
Места
10 вътре
Цени
< 10 лвна човек
Отворено
 
Телефон
 
 
Книга за гости
Хотел Федора
от  на Хотел Федора - управител
Хотел-ресторант "Федора" е разположен в Тетевенския балкан до шосето между Тетевен и Рибарица. Построен е на брега на река Бели вит и може да се похвали с голяма тераса към ресторанта над реката и скален плаж с чудесен вир за горещите летни дни. През лятото реката и старите букови гори в съседство носят прохлада, а през зимата камината и централното отопление осигуряват уют. Хотел-ресторант "Федора" е разположен в Тетевенския балкан до шосето между Тетевен и Рибарица. Построен е на брега на река Бели вит и може да се похвали с голяма тераса към ресторанта над реката и скален плаж с чудесен вир за горещите летни дни. През лятото реката и старите букови гори в съседство носят прохлада, а през зимата камината и централното отопление осигуряват уют.

ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук