За вашата почивка или бизнес пътуване - изберете измежду селекцията от хотели, вили и къщи за гости в цяла България.

За Нас

NaHotel.bg се стреми да бъде полезен и достоверен каталог за хотели и други почивни обекти както в София, така и в цяла България. Нашата цел е да преставим пред посетителите на сайта пълна и вярна база от данни за хотели, вили и къщи за гости. Най-посещаваните туристически дестинации, най-предпочитаните хотели, най-красивите български забележителности.

Другата ни основна цел е да предоставим възможност пред собствениците на почивните обекти сами да опишат своя бизнес, по лесен и бърз начин, така че информацията на сайта да донесе дивиденти и на двете страни.

Публикуването на мнения, оценката на посетителите и обема на предоставената информация са трите основни звена, на които държим, и които пълно описват връзката: собственик – клиент.

Ние повярвахме в силата на интернет и Google, повярвайте и Вие! Всеки един посетител на този сайт е Ваш потенциален клиент! Днес може да ни намерите на следните адреси в интернет:

www.zavedenia.bg
www.zavedenia.com
www.zavedenia.net
www.zavedenia.info
www.zavedenia.biz
www.zavedenia.org
sofia.zavedenia.com
plovdiv.zavedenia.com
varna.zavedenia.com
sofia-restaurants.com
www.cateringfirmi.com

Други проекти:
lekar.bg - здраве, диети, отслабване
gastropier.de - заведения в Щутгарт

ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук