За вашата почивка или бизнес пътуване - изберете измежду селекцията от хотели, вили и къщи за гости в цяла България.

Въпроси, препоръки, контакти


Моля, попълнете формата и ние ще се свържем с Вас. Благодарим Ви!

Вашето име:
Име на обекта:
Email:
Телефон:
Съобщение

Как да регистрирам хотел, вила или къща за гости?
Всеки който желае може да направи своята регистрация от менюто "За собственици". Там се попълва регистрационна форма и се изпраща до екипа на сайта. В най-кратък срок ще се свържем с Вас за повече информация.

Как да се свържа с администратора ако имам проблем, въпрос или оплакване?
Ако имате проблем с функционалността на сайта, въпрос или оплакване, може да се свържете с администратора на сайта на eli@nahotel.bg или директно на телефон: 0898 25 3601

Защо не мога да коментарам даден хотел или друг туристически обект?
При злоупотреба, използване на обиден език, незензурни думи и т.н. е възможно Вашите мнения да бъдат изтрити или ограничени. Коментарите могат да бъдат забранени както от екипа на сайта, така и от регистрираните собственици на хотели.

Защо не мога да регистрирам с потребителското име което искам?
Ако не можете да направите Вашата регистрация с избраното от вас потребителско име, значи то вече е заето от друг или не отговаря на изискванията за регистрация в сайта. Потребителското име и парола за достъп трябва да са изписани на латиница.

Търся нещо определено и не мога да го открия. Как да го намеря?
Ако не може да намерите точно това което търсите, но сте сигурни, че го има, просто използвайте търсачката в сайта, която се намира в горния десен ъгъл от лентата с бутони на всяка страници от сайта.

Имам някои интересни предложения. Къде мога да ги напиша и да получа отговор?
Всякакви предложения, въпроси и коментари може да споделяте с нас през страницата за обратна връзка. Някой от нашите редактори или администратора ще Ви отговорят възможно най-бързо.

Изпратих ви моята история, но Вие не я публикувахте. Защо?
Ако дадена информация изпратена от наш потребител не бъде публикувана, то тя не отговаря на изискванията или тематиката в страницата.

Как мога да рекламирам моят сайт или продукт във вашата страница?
Условията за реклама можете да намерите от бутона "ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА РЕКЛАМА"

Как мога да стана ваш партньор?
Всeки, желаещ да бъде рекламен партньор, може да ни пише на eli@nahotel.bg или да ни потърси на публикуваните телефони в секция КОНТАКТИ

Имате друг въпрос?
Ако имате въпрос, чиито отговор не сте намерили тук, просто се свържете с нас на e-mail адрес eli@nahotel.bg. Ще получите отговор на писмото си в рамките на един работен ден.

ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук