Къща за гости Дима - в България, Смолян. Повече информация за заведението: услуги, снимки, оферти, новини, коментари. Guest house.
Последна активност на Къща за гости Дима : 10 юни 2009
0 звезди от 5
Общо посещения 8551 | Гласове : 18
Каща са гости Дима се намира в с.Орехово общ.Чепеларе обл.Смолян.Селото се намира на 60км.югозападно от Пловдив,60км.северозападно от Смолян.На 15км.е балнеоложкиат курорт,,Нареченски бани,,,na20km.-скалня феномен,,чудните мостове,,Тръгнете ли от Пловдив са Орехово пред очите ви ще се изредят Асеновград с Асеновата крепост,Бачковския манастир,Нар.бани,Хвойна.А отбиете ли малко в ляво ще стигнете и
изцелителната,,Света гора,,И тогава пред вас ще блесне,,Родопското Търново,,както много туристи наричат Орехово.Селото е разположено амфитеатрално на левия стръмен бряг на река Орешица,в пазвите на връх Персенк-първенец на родопския дял Чернатица.Надморската височина е около 900м.,изложението е южно.
Селото п...

още
галерии
персонал
Услуги
360 °
Къща за гости Дима
Адрес
Смолян, ул. с.Ореховообщ.Чепелареобл.Смолян 0
Места
14 вътре
Цени
< 10 лвна човек
Отворено
24H  
Телефон
0896627826  
 
Екстри в стаите
  Тераса ,   Парно ,
Начин на плащане
  В брой ,

Книга за гости

ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук