Къща за гости Дебрина - в България, Априлци. Повече информация за заведението: услуги, снимки, оферти, новини, коментари. Guest House Debrina .
Последна активност на Къща за гости Дебрина : 13 юни 2009
2 звезди от 5
Общо посещения 8571 | Гласове : 27
Къща за гости "Дебрина" е самостоятелна къща, разположена в самото начало на квартал Видима. Тук ще откриете уюта, комфорта и спокойствието, които ще зодоволят Вашите изисквания за приятна и пълноценна отмора. Къщата е подходяща дестинация за почивка със семейството и приятелска компания.Къщата предлага на своите гости: напълно оборудван кухненски бокс, трапезария, просторен хол с камина, барбекю, панорамна тераса с изглед към Стара планина, басейн на 50 метра, в близост до естествен плаж. Къща за гости "Дебрина" е с капацитет 6 - 8 легла, разположени в две спални, една двойна стая и диван в хола.Стаите ползват три санитарни възела, като единия е самостоятелен. Отоплява се с локално парно.Заповядайте - бъде...

още
галерии
персонал
Услуги
360 °
Къща за гости Дебрина
Адрес
Априлци, ул. гр. Априлци кв. Видима 13
Места
0 вътре
Цени
< 10 лвна човек
Отворено
24H  
Телефон
0887 578 824;0884 884 175  
 
Хотел условия
  Паркинг ,   Градина ,   Барбекю ,   Кухня ,
Екстри в стаите
  Баня и тоалетна ,   Тераса ,   Парно ,
Начин на плащане
  В брой ,

Книга за гости

ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук