Почивен Дом Лада - в България, Несебър. Повече информация за заведението: услуги, снимки, оферти, новини, коментари. Guest house Lada.
0 звезди от 5
Общо посещения 11004 | Гласове : 37
Супер-предложение! На 100 м от плажа, новообзаведени стаи с тераса, климатик, телевизор, хладилник, 2+2 легла, и всичко това в спокойна зона на изхода за Равда ви обещават приятна и спокойна почивка. Близостта на Слънчев бряг и забавленията на плажа и в Несебър, разходките в стария град ще запълнят дните и нощите ви.Бийч партита, нощни купони в Несебър и Сл. бряг осигуряват денонощен купон за любителите на всички видове музика, а музеите, църквите и художествените галерии са в състояние да задоволят и най-претенциозните ценители и познавачи на историята и културата.
Присъединете се към хилядите посетители , които завинаги оставят частица от сърцето си подвласно на красотата и очарованието на тази к...

още
галерии
персонал
Услуги
360 °
Почивен Дом Лада
Адрес
Несебър, Несебър поч. станция Лада
Места
5 вътре
Цени
10 лв - 20 лв на човек
Отворено
24H  
Телефон
0359/888875134  
 
Хотел условия
  Паркинг ,   Климатик ,
Начин на плащане
  В брой ,
Цел на пътуване / престой
  Почивка на море ,

Книга за гости

ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук