easyHotel Sofia - LOW COST - в България, София. Повече информация за заведението: услуги, снимки, оферти, новини, коментари. easyHotel Sofia - LOW COST.
Последна активност на easyHotel Sofia - LOW COST : 01 май 2018
5 звезди от 5
Общо посещения 314871 | Гласове : 5052
В практичния, евтин, модерен и популярен нискобюджетен easyHotel Sofia предлагаме най-ниски цени за нощувки в хотел в София център, на 2-3 мин. от метростация.

Разполагаме с 57 климатизирани двойни стаи с индивидуални бани, двойни легла, безплатни Wi-Fi интернет и кабелна TV. Цени - 38-68 лв. за стая, в зависимост от типа на стаята, датата на резервация и заетостта.

Предлагаме централно местоположение, уют, свежест, функционалност в обзавеждането и перфекционизъм в обслужването. Подходящо място, както за туристи, така и за делови гости на София.

easyHotel Sofia е представител на британската нискотарифна верига www.easyHotel.com , част от easyGroup с 22 нискобюджетн...

още
галерии
Услуги
360 °
easyHotel Sofia - LOW COST
Адрес
София, бул.Тодор Александров / ул.Алдомировска 108
Места
0 вътре
Цени
10 лв - 20 лв на човек
Отворено
00:00 - 24:00  
Телефон
не се приемат резервации по телефон, e-mail и факс  
Телефони на близки хотели:
 

ПО СВЕТА
.DE .GR .BG

Всички права запазени © 2001-2011 NaHotel.bg
Използването на снимки и данни от сайта е забранено, без обратен линк към сайта. Отговорност за коректността на публикуваната информация носят регистрираните туристически обекти.
Моля, известете редактора за неточна информация от тук